Welkom

Welkom bij de ESAC, dé studenten klim- en bergsportvereniging van Eindhoven. Op onze website vind je meer informatie over wat de ESAC te bieden heeft. Heb je vragen? Neem dan vooral contact op met het bestuur.

De Eindhovense Studenten Alpen Club houdt zich in de breedste zin bezig met de bergsport. Met veel plezier en gezelligheid genieten we van de hoogteverschillen in het landschap of in de hal. Hieronder is actuele informatie te vinden, informatie over lid worden of contact opnemen zijn elders op de website te vinden.

20-11-2017

Sinterklaas

Hoi klimfanaten!

 

Onlangs is onze goede oude heilige Sinterklaas weer in ons land aangekomen en dat moet natuurlijk ook bij de ESAC gevierd worden! Na de wervelende editie van vorig jaar die als brij van lichaamsdelen op een bank eindigde, hebben we het concept NOG eens verbeterd. Sinterklaas zal op bezoek komen met zijn Pieten en stoute verhaaltjes over de ESAC-leden voorlezen uit zijn grote boek…

 

Locatie: Famke’s huis, Didolaan 16 in Eindhoven

Dag: woensdag 6 december 2017

Tijd: 20:00

Hier kan je je inschrijven: https://esac.nl/forms/21

 

En als je nog stoute verhalen over je klimvriendjes weet, mail deze dan naar ac@esac.nl


Wees er snel bij, want er is slechts ruimte voor 30 inschrijvingen in het huis en dit wil je niet missen!

 

Groetjes,

De Activiteitencommissie

 

02-11-2017

Pubquiz

Beste Aapjes, nu het weer wat kouder is, is het tijd om een binnen activiteit te doen. 14 november zullen we gezellig samen komen in Trafalgar (op de Dommelstraat 21) om een pub quiz te spelen!

We starten om 1800 met lekker samen eten, daarna verhuizen we naar een eigen zaal waar we om 2100 aan de quiz der quizen beginnen. (Als je na de dinsdagtraining wil komen, kan je je aansluiten bij een groepje) Drankjes en eten is op eigen kosten, wel zorgen wij voor enkele borrelhapjes, leuke vragen en een kleine prijs.

ben je geïnteresseerd? vul dan het volgende googleform in

15-10-2017

Dinsdag Borrel 24ste

Op 24 oktober vanaf 2100 is het weer tijd om je arm en vinger spieren te trainen, instructies: 

regel een vol glas speciaalbier in de bierprofessor
knijp de vingers stevig rond het glas om je grip te trainen
buig nu de elleboog zodat het glas richting de mond bewogen wordt (niet knoeien)
neem een slok tegen uitdroging
ontspan en strek de elleboog weer
(voor beginners is het nu een optie om het glas even op tafel te laten rusten)
herhaal de beweging

06-09-2017

Intro borrel

Op dinsdag de 26e gaan we met de jonge en de oude klimaapjes proosten op een nieuw jaar vol bergen en zekersletjes ;). Dus we hopen jullie allemaal te zien in de Bierprofessor vanaf half negen!

Tot dan, xx ac