Welkom

Welkom bij de ESAC, dé studenten klim- en bergsportvereniging van Eindhoven. Op onze website vind je meer informatie over wat de ESAC te bieden heeft. Heb je vragen? Neem dan vooral contact op met het bestuur.

De Eindhovense Studenten Alpen Club houdt zich in de breedste zin bezig met de bergsport. Met veel plezier en gezelligheid genieten we van de hoogteverschillen in het landschap of in de hal. Hieronder is actuele informatie te vinden, informatie over lid worden of contact opnemen zijn elders op de website te vinden.

06-08-2017

Nieuwe website!

Vandaag, 5 augustus, is de nieuwe Esac website 1.0 live gegaan, na maanden hard werken en testen (geen grap, de IC is hier al meer dan een jaar mee bezig) is de website eindelijk live, terwijl iedereen dus in de alpen was heeft de IC doorgewerkt. De IC heeft nog velen ideeën voor de toekomst, maar het eerste doel was een 1.0 website online krijgen die gebruikt kan worden, dat is deze. 

Zie je iets wat niet klopt? Laat het dan even aan de IC weten via ic@esac.climbing.nl

De IC zoekt nog steeds versterking, wil je meehelpen? Stuur dan ook even een mailtje,

fijne vakantie! 

28-07-2017

Korting monk!

Goed nieuws! Vanaf 1 mei kunnen alle ESAC-leden op zondagavond op Monk klokken op 6.00 euro. De korting begint vanaf 18:00 op zondag en is van toepassing op iedereen, dus zelfs als u geen sportkaart hebt, krijgt u korting.Op dit moment is het gebaseerd op goed vertrouwen, als je Monk weet dat je een ESAC lid bent, krijg je de korting. Als de korting succesvol lijkt te zijn, zullen we iets anders opleveren om ESAC-leden bij Monk te identificeren.

28-07-2017

Nieuwe website!

Sommigen van jullie hebben misschien al geruchten gehoord, maar het is echt waar: in 2017 komt er een gloednieuwe ESAC-website. Allereerst veel dank voor de internetcommissie, die hard bezig is om dit mogelijk te maken! Iedereen die graag updates over de nieuwe website wil ontvangen, kan zich via een e-mail naar de IC aanmelden voor de maillijst. Als je nog goede ideeën hebt, vertel deze dan snel aan de IC; hoe verder het ontwikkelingsproces gevorderd is, hoe lastiger het wordt om nieuwe ideeën te implementeren.