Welkom

Welkom bij de ESAC, dé studenten klim- en bergsportvereniging van Eindhoven. Op onze website vind je meer informatie over wat de ESAC te bieden heeft. Heb je vragen? Neem dan vooral contact op met het bestuur.

De Eindhovense Studenten Alpen Club houdt zich in de breedste zin bezig met de bergsport. Met veel plezier en gezelligheid genieten we van de hoogteverschillen in het landschap of in de hal. Hieronder is actuele informatie te vinden, informatie over lid worden of contact opnemen zijn elders op de website te vinden.

06-09-2017

Intro borrel

Op dinsdag de 26e gaan we met de jonge en de oude klimaapjes proosten op een nieuw jaar vol bergen en zekersletjes ;). Dus we hopen jullie allemaal te zien in de Bierprofessor vanaf half negen!

Tot dan, xx ac

04-09-2017

Lezing Boris Textor

Op donderdag 28 september verzorgt berggids Boris Textor een lezing over zijn recente tochten. Hij is een van de weinige Nederlandse berggidsen en woont in Oostenrijk. Naast berggids is hij ook skigids en daarom het hele jaar in de Alpen en andere berggebieden ter wereld actief met zijn passie. Afgelopen voorjaar was hij in Iran om nieuwe skigebieden te ontdekken. Verder klom hij in het ijskoude Patagonië een route op de Poincenot. Deze avond zal ook de film "Voor het eerst Alpineren", door Hylke Knot Photography, getoond worden.


Meer info over de lezing.

20-08-2017

Intro 2017

Tijdens de TU/e intro zijn we op dinsdag, woensdag en donderdag te vinden op het TUe terrein. Kijk voor meer informatie over de intro en lid worden van de ESAC op de introductie pagina.

06-08-2017

Nieuwe website!

Vandaag, 5 augustus, is de nieuwe Esac website 1.0 live gegaan, na maanden hard werken en testen (geen grap, de IC is hier al meer dan een jaar mee bezig) is de website eindelijk live, terwijl iedereen dus in de alpen was heeft de IC doorgewerkt. De IC heeft nog velen ideeën voor de toekomst, maar het eerste doel was een 1.0 website online krijgen die gebruikt kan worden, dat is deze. 

Zie je iets wat niet klopt? Laat het dan even aan de IC weten via ic@esac.climbing.nl

De IC zoekt nog steeds versterking, wil je meehelpen? Stuur dan ook even een mailtje,

fijne vakantie!